torsdag 30. september 2010

Bahamas et boblebad og en massasjedusj for liten og for stor


Bahamas 150 - 160 - 170 og Bahrain 90 - 100

Vi er alle forskjellige - og takk for det. Standard størrelse eller normal størrelse er for det meste greit for de som opplever seg selv i den gruppen. For andre er standard eller normal et irritasjonsmoment eller kanskje til og med en plage.
Vi skal ikke definere hva som er normalt eller burde vært normalt eller hva som er standard eller burde være standard.
Til-huset.no har for lengst innsett at vi er skapt ganske så forskjellig.






 



Likeledes vet vi også at vi har forskjellige bad. Noen har veldig romslig bad og kanskje prioritert baderommet som et av de viktigste rommene i huset - mens andre er tydelige på at badet er kanskje det rommet hvor vi tilbringer minst tid - derfor bør det også ha minst mulig kvadratmeter.
 



Vi er skapt ganske så forskjellige og vi prioriterer ganske så forskjellig. Til-Huset.no er opptatt av at om du er kort eller lang - har et stort bad eller kanskje et bad som ikke er fullt så romslig skal vi hjelpe deg til å et flott boblebad på et minimum av plass. Derfor har vi nå fått Bahamas i 3 forskjellige størrelser. Lengde på 150 cm 160 cm og 170 cm. Høyde og bredde er den samme - se mer her.



Vi gjorde det samme med BAHRAIN 

 



Bahrain har vi nå også fått i to størrelser både for "Helvan og Halvan". Nå har vi en dusj både for de med romslig plass og for de som vil prioritere plassen til noe annet enn en stor dusj. 

Bahrain har nå kommet, i tillegg til 900*900*2150
fått navnet Bahrain 90

I tillegg har vi Bahrain 100 fra før som alstså har målene: 1000*1000*2150

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar